28 Mayıs 2009 Perşembe

Bu böyle bi Blog oluyor komple...

Acayip yorgunum bugün pek enerjim yok bişeyler yapmaya ama artık sandalyenin şeklini almaya başlamış kıçımın üstüne oturduktan sonra blog macerasına koca ayaklarımla adımımı atıyorum. Şu blog olayına hastayım. Millet girip bişeyler yazıyor daha büyük sayıdaki millet de girip okuyor sonra o azınlık olan yazıcı millet sevindirik oluyor. İlginç bir sosyolojik (veya anti-sosyolojik) olay aslında. Sosyoloji okuan arkadaşlar üstüne tez yazsın, dünya çalkalansın. Uuu...

Bugün acayip yemek yedik biz. Cevahir Otel'de bi hödöye gittik (şimdi anlatamam 7 saat sürer, bir ara bahsederim) çok fena yemek yedik. Öyle böyle değil. Aç ordusu Cevo'yu iflas ettirdi. Yani ettirmediyse de şöyle bi sallandı oligarşi Fasulye Fadıl misali. Karnımız ağrıdı biraz ama güzeldi. Birkaç kişi içki olmaması nedeniyle isyanlara gelsek de, yediğim elmanın içine vodka enjekte edildiği iddialarımın hatrına içmiş kadar oldum. Yine de iyi olurdu bi kadeh, neyse... Çok fazla İran'lı Pakistan'lı amcalar vardı böyle... ondan da olabilir.



Not: Saat gece yarısını vurmadan birkaç dakika öncesi karnım guruldarken aklıma bu şirin kuzu geldi resmini koyayım dedim.
Kuzu sevenlere not: Biz bunu yedik.